• sponser slider image sponser slider image

  • sponser slider image sponser slider image

  • sponser slider image sponser slider image

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Η εταιρεία SPONSER GREECE εισάγει και διανέμει, ως εξουσιοδοτημένος διανομέας, τα συμπληρώματα διατροφής της κορυφαίας Ελβετικής εταιρείας SPONSER®. Όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα παρασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ελβετικής Νομοθεσίας περί Τροφίμων η οποία επιτάσσει να μη χρησιμοποιούνται φαρμακευτικά ενεργές ουσίες σε τρόφιμα ή διαιτητικά συμπληρώματα, είναι απολύτως ασφαλή και πληρούν όλες τις προδιαγραφές του Παγκόσμιου Οργανισμού Aντι-ντόπινγκ (WADA).

       Ως FSSC 22000 πιστοποιημένος Ελβετός Παραγωγός Τροφίμων η Sponser αποφεύγει οποιαδήποτε ενέργεια (παραγωγή, αποθήκευση, εμπορία) με ορμοενεργές, προ-ορμονικές, ή φαρμακευτικά δραστικές ουσίες. Ως εκ τούτου, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι πρώτες ύλες μας καθώς και τα τελικά προϊόντα μας σε ουδεμία χρονική στιγμή έρχονται σε επαφή με τις επίμαχες ουσίες.

       Η SPONSER® υπόκειται στην διαρκή έλεγχο της Καντονιακής Επιθεώρησης Τροφίμων οποία μας βεβαιώνει το άψογο των προϊόντων μας. Βάσει των προαναφερθέντων γεγονότων η εταιρεία μας εγγυάται προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης χωρίς φαρμακοδιεργετικά.

       Η SPONSER® συνεργάζεται μόνο με ελεγμένους βιομηχανικούς εταίρους και προμηθευτές, οι οποίοι είναι κάτοχοι αναγνωρισμένης πιστοποίησης ISO ή GFSI. Αυτά τα πρότυπα ποιότητας αποτελούν εγγύηση για την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας. Δια της παρούσης ενημερώνουμε το κοινό ότι τα επίσημα προϊόντα SPONSER® συνοδεύονται από ειδικό αυτοκόλλητο, στο οποίο αναγράφονται οι λέξεις "SPONSER GREECE" και ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει η εταιρεία SPONSER GREECE για προϊόντα τα οποία δεν φέρουν το προαναφερθέν αυτοκόλλητο.

       Ενημερώνουμε ότι η εξουσιοδοτημένη διανομέας εταιρεία SPONSER GREECE δεν διαθέτει φυσικό κατάστημα, δέχεται μόνον τηλεφωνικές παραγγελίες ή ηλεκτρονικές μέσω email, ενώ σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει και το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας στον ιστότοπο www.sponser.gr. Περαιτέρω η διακίνηση και πώληση των προϊόντων Sponser γίνεται αποκλειστικά δια εταιρείας ταχυμεταφορών ή της μεταφορικής εταιρείας Polar-Star.

       Τα προϊόντα SPONSER® δεν διατίθενται σε φαρμακεία ή άλλα εμπορικά καταστήματα λιανικής. Τυχόν διάθεση προϊόντων SPONSER® από τρίτα πρόσωπα τα οποία δεν φέρουν το ειδικό αυτοκόλλητο "SPONSER GREECE", δεν εστάλησαν από το επίσημο κανάλι διανομής μεταξύ της ελβετικής και ελληνικής εταιρείας και οι εταιρείες SPONSER GREECE και SPONSER® ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρουν από την κατανάλωσή τους.




  •