ΕΤΑΙΡΕΙΑ

valsam-about
valsam-about-mobile

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

   Η εταιρεία SPONSER GREECE εισάγει και διανέμει, ως εξουσιοδοτημένος διανομέας, τα συμπληρώματα διατροφής της κορυφαίας Ελβετικής εταιρείας SPONSER®. Όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα παρασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ελβετικής Νομοθεσίας περί Τροφίμων η οποία επιτάσσει να μη χρησιμοποιούνται φαρμακευτικά ενεργές ουσίες σε τρόφιμα ή διαιτητικά συμπληρώματα, είναι απολύτως ασφαλή και πληρούν όλες τις προδιαγραφές του Παγκόσμιου Οργανισμού Aντι-ντόπινγκ (WADA).

   Ως FSSC 22000 πιστοποιημένος Ελβετός Παραγωγός Τροφίμων η SPONSER® αποφεύγει οποιαδήποτε ενέργεια (παραγωγή, αποθήκευση, εμπορία) με ορμοενεργές, προ-ορμονικές, ή φαρμακευτικά δραστικές ουσίες. Ως εκ τούτου, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι πρώτες ύλες μας καθώς και τα τελικά προϊόντα μας σε ουδεμία χρονική στιγμή έρχονται σε επαφή με τις επίμαχες ουσίες.

   Η SPONSER® υπόκειται στον διαρκή έλεγχο της Καντονιακής Επιθεώρησης Τροφίμων οποία μας βεβαιώνει το άψογο των προϊόντων μας. Βάσει των προαναφερθέντων γεγονότων η εταιρεία μας εγγυάται προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης χωρίς φαρμακοδιεργετικά.

  Η SPONSER® συνεργάζεται μόνο με ελεγμένους βιομηχανικούς εταίρους και προμηθευτές, οι οποίοι είναι κάτοχοι αναγνωρισμένης πιστοποίησης ISO ή GFSI. Αυτά τα πρότυπα ποιότητας αποτελούν εγγύηση για την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας.

...